Kopieerservice de Boemerang

Links

reinaerde.nl
Reinaerde is een zorgorganisatie in de regio Utrecht die zich richt op kinderen, jeugd en volwassenen. Voor een brede groep mensen die ondersteuning nodig heeft wil Reinaerde een optimale kwaliteit van bestaan bereiken.

eerlijkcadeau.nl
Eerlijk cadeau is een webwinkel waar je goed kunt slagen voor een origineel cadeau, geweldig leuke spullen en hebbedingen. Voor binnen en buiten. Alles eerlijk gemaakt door mensen met een beperking van zorgorganisatie Reinaerde.

www.eetatelier.com
Eetatelier is een restaurant in Houten waar de ingrediënten duurzaam zijn, de bediening altijd vrolijk is en het eten elke keer weer superlekker! Kortom: een eetcafé voor mensen met passie.

www.dehogeweide.net
Restaurant en vergadercentrum in Utrecht (Leidsche Rijn) dat gerund wordt door cliënten van Reinaerde.

amstelkade.nl
Op een prachtige locatie in Wilnis (bij Woerdense Verlaat) is boerderij Amstelkade gevestigd; een natuurkampeerterrein, kinderboerderij en theehuis ineen.

wijdedoelen.nl
De Wijde Doelen is een grafisch en keramisch atelier op de Biltstraat in Utrecht.

zizo-online.net
Zizo is een winkel, atelier, lunchcafé en kopieservice ineen. Gevestigd in hartje centrum van Utrecht.

cadeaushophetatelier.nl
Cadeaushop Het Atelier verkoopt zelfgemaakte cadeaus. Je vind hier dat ene speciale cadeautje dat door cliënten zelf is ontworpen en gemaakt.

atelierdeloeff.nl
Bijzonder atelier in het centrum van Utrecht. Hier zijn handgemaakte kaarsen en papier-maché artikelen te koop.

debombardon.net
Dé feestwinkelspecialist in Veenendaal voor klein en groot. Op de site vind je de meest originele kostuums en outfits voor bijna elk thema en feest. Voor meisjes, jongens en volwassenen.

trondeel.nl
Reinaerde Atelier ’t Rondeel in Wijk bij Duurstede exposeert, verkoopt en verhuur originele kunst van zogeheten Outsider kunstenaars.

Extrene links 

VARnwsVARnws.nl
Het huis-aan-huis blad met nieuws uit de regio.